Bläddra
Sökresultat för Carl Jan Granqvist... Rensa filter?
Köp här

Isbn: 9789189021150

Utgivningsår:20220215

Utgivare: Votum & Gullers Förlag

Mediatyp: BB

Köp här

Isbn: 9789152008423

Utgivningsår:20051001

Utgivare: Svenska institutet

Mediatyp: BC

Köp här

Isbn: 9789152008454

Utgivningsår:20051001

Utgivare: Svenska institutet

Mediatyp: BC

av:Carl Jan Granqvist, Stefan Hedlund, Christer Hanefalk

Kategorier: Festmat Kokböcker av tv- / kändiskockar Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Carl Jans Klassiker – Mer än en kokbok / Carl Jan Granqvist, Stefan Hedlund och Christer Hanefalk Om konsten att hantera frestelser Burdusa bordeauxer, balanserade bourgogner och charmiga champagner, skogens, sjöarnas, och havens skafferi och allt som skördas ur den svenska fosterjorden. Det är om dessa…
Köp här

Isbn: 9789197371520

Utgivningsår:20130429

Utgivare: EA Förlag

Mediatyp: BB

Köp här

Isbn: 9789152009017

Utgivningsår:20051001

Utgivare: Svenska institutet

Mediatyp: BC

av:Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hans Wallensteen

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer uppenbara. Huvudförfattare…
Köp här

Isbn: 9789198343229

Utgivningsår:20211026

Utgivare: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB

Mediatyp: BB

av:Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hans Wallensteen

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
ENGLISH VERSION! Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer…
Köp här

Isbn: 9789198343236

Utgivningsår:20211026

Utgivare: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB

Mediatyp: BB

av:Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hans Wallensteen

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
ARABIC VERSION! Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer…
Köp här

Isbn: 9789198343250

Utgivningsår:20211026

Utgivare: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB

Mediatyp: BB

Köp här

Isbn: 9789152008478

Utgivningsår:20051001

Utgivare: Svenska institutet

Mediatyp: BC

Köp här

Isbn: 9789152009222

Utgivningsår:20060101

Utgivare: Svenska institutet

Mediatyp: BC

av:Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hans Wallensteen

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Från gastronomiskt u-land till världstopp Svensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan…
Utgått

Isbn: 9789198343212

Utgivningsår:20161201

Utgivare: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB

Mediatyp: BB

av:Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hans Wallensteen

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
CHINESE VERSION! Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer…
Köp här

Isbn: 9789198343243

Utgivningsår:20211026

Utgivare: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB

Mediatyp: BB